Η δήλωση του Μοθωναίου που θα συζητηθεί (photos)
Showbiz

Η δήλωση του Μοθωναίου που θα συζητηθεί (photos)

O Δημήτρης Μοθωναίος δεν δίστασε να εξωτερικεύσει μια αλήθεια του χωρίς κανέναν φόβο αλλά με πάσα ειλικρίνεια.

Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα, λόγω επαγγελαμτικής πρότασης, και μίλησε για' αυτό. Ακόμη, αναφέρθηκε στα όσα ισχύουν στην υπογραφή μιας επαγγελματική συνθήκης και μας εξέπληξε.

Σε τι φάση σε βρίσκουμε επαγγελματικά αυτή την περίοδο;

Θα φύγω τέλος Αυγούστου για να πάω στην Κίνα για μία ταινία και θα γυρίσω τον Νοέμβριο. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ελλη­νική και κινεζική συμπαραγωγή. Είναι η ιστορία μιας Κινέζας και ενός Ευρωπαίου. Θα είναι στα αγγλικά και θα βγει παράλληλα και στις δύο χώρες. Ακύρωσα πράγματα που είχα εδώ - βέβαια αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με αυτή τη δουλειά. Εδώ δεν υπογράφουμε ποτέ ή αργούμε.

Όσα υπογράφουμε δεν μας συμφέρουν κιόλας. Περισσότερα προβλήματα δημιουργεί μια συμφωνία στον ηθοποιό, καθώς τον δεσμεύει ανάλογα με τα συμφέροντα της εταιρείας παραγωγής. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλοι πηγαίνουν στο Χόλιγουντ και εγώ θα πάω στην Κίνα! Είναι αυτό που μου ταιριάζει γιατί είναι πιο κουλό.

Υπάρχουν ρόλοι-απωθωμένο μέχρι σήμερα;

Στην εποχή τη δική μας, όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε αυτό. Ήταν η φάση που, λόγω της κρίσης, το σύστημα έδινε έμφαση στις ομάδες, στη συνεργασία, στους συντελεστές και στο συνεργείο. Οπότε δεν έχω καθόλου τέτοιο τρόπο σκέψης.

Πώς βλέπεις επαγγελματικά τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από τώρα;

Δεν συναρτώ τη δική μου ευτυχία ή τους στόχους με τη δουλειά. Με ενδιαφέρει αρκετά και μου αρέσει η δουλειά μου, όμως τα σχέδια που κάνω για τη ζωή μου δεν αφορούν τη δουλειά. Με ενδιαφέρει σε πέντε χρόνια να νιώθω όπως τα τε­λευταία δύο χρόνια: υγιής και ισορροπημένος. Επίσης, θέλω οι συνθήκες στις οποίες θα βρίσκομαι να ευνοούν τη δημιουργία.

Αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα σε θέατρο, τηλεόραση ή κινη­ματογράφο, τι θα επέλεγες;

Δεν έχω θέμα, απλώς είναι τελείως διαφορετική συνθήκη. Και τα τρία απαιτούν τελείως διαφορε­τική τεχνική, άλλη συγκέντρωση και τελείως άλλη διαδικασία.

Έχεις έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο instagram και έχεις ξεχωρίσει με την περσόνα σου. Μπορεί να σου βγήκε κατά λάθος, αλλά πλέον έχεις κάποια ομάδα; Προ­γραμματίζεις αναρτήσεις;

Καμία σχέση. Επειδή είναι δεύτερος χρόνος τώρα, κάπως μου βγαίνει λιγότερο. Αυτό έχω αρχίσει να παρατηρώ. Δεν το έχω βαρεθεί, αλλά βλέπω ότι ήμουν πολύ πιο ενθουσιώδης και παραγωγικός στην αρχή.

Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved