Έχετε δει τον ηθοποιό αδελφό της Μαριάννας Τουμασάτου; Όχι; Είναι γοητευτικότατος! (photos)
Showbiz

Έχετε δει τον ηθοποιό αδελφό της Μαριάννας Τουμασάτου; Όχι; Είναι γοητευτικότατος! (photos)

Η Μαριάννα Τουμασάτου χθες το βράδυ είχε θεατρική πρεμιέρα και είχε στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμέσα τους, φυσικά και τον αδελφό της. 

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Τουμασάτο ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε σπουδαίες τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσά τους τα: «Τμήμα Ηθών», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Βέρα στο Δεξί», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Cheek to cheek» και «Ο Γητευτής».

Ο Γρηγόρης δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της αδελφής του, στην παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» που ανεβαίνει στο θέατρο Διάνα.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα και αγαπημένα και πάντα, η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει με πολλή τρυφερότητα για τα παιδικά χρόνια που έζησε με τον αδελφό της, Γρηγόρη. «Στο σπίτι ήταν μια πολύ συνηθισμένη εικόνα να υποδύεσαι κάποιο ρόλο. Παίζαμε και φτιάχναμε παραστάσεις. Hμασταν τυχερά παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Πολύ γελαστά και κεφάτα. Με πολύ παιχνίδι και καρναβάλι. Νιώθω τυχερή. Το γέλιο και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα συστατικά της οικογένειας όπου μεγάλωσα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες τους από τη χθεσινή πρεμιέρα της Μαριάννας Τουμασάτου στο θέατρο Διάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved