Είδαμε τα... ατελείωτα πόδια της σε βόλτα της στη Γλυφάδα και... πάθαμε πλάκα! (photos)
Showbiz

Είδαμε τα... ατελείωτα πόδια της σε βόλτα της στη Γλυφάδα και... πάθαμε πλάκα! (photos)

Διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και παραμένει μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του εγχώριου star system!

Και πώς να μην είναι όταν μιλάμε για την άλλοτε... Εθνική μας γυμνάστρια, που αποτελούσε το αντίπαλον δέος της Ελένης Πετρουλάκη;

Ο λόγος βέβαια για τη Γωγώ Μαστροκώστα η οποία εθεάθη στην καρδιά της Γλυφάδας να κάνει τη βόλτα της με την καλή της φίλη Jade Cicak, σύζυγο του μπασκετμπολίστα Dusan Vukcevic με την οποία τελευταία κάνει πολλή παρέα. Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν τη φθινοπωρινή λιακάδα και τον περίπατό τους στο εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Η Γωγώ φορώντας ένα oversized πουλόβερ που είχε συνδυάσει με snickers, έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να καρφωθούν πάνω της καθώς άφηνε ακάλυπτα -και ορθώς έπραξε- τα... ατελείωτα πόδια της.

Οι δύο κυρίες, δείχνοντας να έχουν πολύ καλή διάθεση, περπάτησαν για αρκετή ώρα, συζητώντας συγχρόνως ενώ η Γωγώ ήταν μονίμως χαμογελαστή. Μάλιστα, όταν εντόπισε τον φωτογραφικό φακό, έκανε και... νάζια μπροστά του, παίζοντας με τα φωτογραφικά κλικ!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βόλτα τους στην καρδιά της Γλυφάδας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved