Ελευθερία Ρήγου! Είναι πλέον μία… άλλη! Την είδαμε σε θεατρική πρεμιέρα και δεν το πιστεύαμε (pics)
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου! Είναι πλέον μία… άλλη! Την είδαμε σε θεατρική πρεμιέρα και δεν το πιστεύαμε (pics)

Πέρασε από πολλές φουρτούνες η Ελευθερία Ρήγου. Όμως πλέον έχει επιστρέψει και πάλι στον παλιό καλό εαυτό της και δείχνει να το απολαμβάνει!

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία αντιμετώπισε απογοητεύσεις, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη και μία εικόνα -τη δική της- που δεν μπορούσε να διαχειριστεί με τίποτα, πλέον έχει αλλάξει πολύ.

Η Ελευθερία Ρήγου έχει απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα από τα 40 και πλέον κιλά που τη βάραιναν, έδιωξε από πάνω της κάθε δυσάρεστη ή αρνητική σκέψη και τώρα είναι στα καλύτερά της.

Η ίδια, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τη «σκοτεινή περίοδο» της ζωής της: «Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς και ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι γιατί τα παρατάς. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης…

Σιγά σιγά, άρχισα να είμαι σε μια αδράνεια, να αφήνομαι και αυτό με έβαλε σε έναν άλλο δρόμο και σκεφτόμουν πως όταν θελήσω να ξαναγυρίσω θα μπορώ να το κάνω. Όμως δεν ήταν έτσι», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πώς πήρε τα 40 κιλά, λέγοντας όμως πως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήρε τόσα κιλά, αφού το έχει ξαναπάθει και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης».

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε θεατρική πρεμιέρα πιο όμορφη από ποτέ. Φορώντας ένα πολύ αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με όλη την πλάτη έξω το οποίο ομολογουμένως πολύ και "φορώντας" το πιο όμορφο χαμόγελό της, η Ελευθερία Ρήγου κατάφερε να μονοπωλήσει τα φωτογραφικά φλας.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες πώς ήταν και πώς είναι σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved