Με μπαταρισμένο πόδι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Λίλη! Στο πλευρό της ο Ζαγοράκης (photos)
Showbiz

Με μπαταρισμένο πόδι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Λίλη! Στο πλευρό της ο Ζαγοράκης (photos)

Με μπαταρισμένο πόδι αλλά σε πολύ καλή διάθεση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ιωάννα Λίλη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη επέστρεψε στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου ζει με την οικογένειά της μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχε.

Η Ιωάννα Λίλη τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε, μετά από ατύχημα που είχε, σε ένα χειρουργείο στο πόδι.

Μπορεί να μην έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας που είχε, όμως το μπαταρισμένο πόδι της κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη υποδείκνυε ότι δεν έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν αυτή την περιπέτεια.

Δεν είναι όμως τίποτα σοβαρό αφού η ίδια έδειχνε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Το ίδιο και ο σύζυγός της Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό της. Ήταν όμως εμφανής η ανυπομονησία του να δει τα δύο του παιδιά που προφανώς είχε να δει μέρες καθώς ήθελε να βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η Ιωάννα Λίλη πάντως, προφανώς ύστερα από οδηγίες των θεραπόντων γιατρών της, έχει χρειαστεί να φοράει ορθοπαιδική μπότα προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο πόδι της και που σύντομα θα αποτελεί μακρινό παρελθόν μιας και δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved