Μαρία Σολωμού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο  της – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει!
Showbiz

Μαρία Σολωμού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού με τον γιο της, Αλέξανδρο Αθανασίου!

Μαμά και γιος βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους τσάκωσε στην χθεσινή τους έξοδο!

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου έχει μεγαλώσει, είναι πια δεκατεσσάρων χρονών και έχει πάρει κοινά χαρακτηριστικά τόσο από τη μαμά του όσο και από τον μπαμπά του!

Η Μαρία Σολωμού είχε πει σε συνέντευξή της για τον μονάκριβο γιο της: «Ουσιαστικά, ο Αλέξανδρος έζησε μαζί μου όλα τα παιδικά του χρόνια και τώρα επέλεξε να μείνει με τον μπαμπά του. Το είχαμε συμφωνήσει εξαρχής με τον Μάριο: Στην παιδική ηλικία περισσότερο εσύ, στην εφηβεία περισσότερο εγώ. Το συζητήσαμε και με το παιδί και είπε ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του. Το βρήκα απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ένα αγόρι στην εφηβεία είναι καλύτερο να μεγαλώνει με το αντρικό πρότυπο. Έτσι, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στο σπίτι του μπαμπά του, με τη σύντροφο του μπαμπά του και τις δύο αδελφούλες του».

Ο Αλέξανδρος Αθανασίου μεγάλωσε, είναι ένας κούκλος και συνοδεύει την μαμά του στις εξόδους της. Μάλιστα, όταν είδε τον φωτορεπόρτερ να τον τραβά φωτογραφία κρύφτηκε και η Μαρία Σολωμού γελούσε!

Δείτε την gallery που ακολουθεί με την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού με τον γιο της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved