Λ.Κακούρης: Μιλάει πρώτη φορά για τα παιδιά του αλλά και για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του
Showbiz

Λ.Κακούρης: Μιλάει πρώτη φορά για τα παιδιά του αλλά και για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του

O Λεωνίδας Κακούρης, τον οποίο απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες» έκανε αποκαλύψεις.

Πολυσχιδής και αεικίνητος εκτός μικρής οθόνης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, ενώ υποδύεται τον Βασίλη Τσιτσάνη στην κινηματογραφική ταινία του Αγ­γέλου Φραντζή, «Ευτυχία», που έχει κάνει ρεκόρ εισιτηρίων στο ελληνικό Box office.

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στη Real, αποκα­λύπτοντας, εκτός από τα επαγγελματικά του, και τον τρυφερό του εαυτό ως πατέρα και συ­ζύγου.

«Το 2019 μου φύλαγε μια έκπληξη για το τέλος. Εχει κολλήσει ο κόσμος με τις “Αγρι­ες μέλισσες”. Στον δρόμο με φωνάζουν Δού­κα, Πριν από λίγο πέρασα να δω έναν φίλο και είχα βάλει το αμάξι πρόχειρα, ήρθε το απορ­ριμματοφόρο, πήγα να ρωτήσω αν ενοχλεί το αμάξι και, μόλις με είδαν, είπαν: "Γεια σου Δού­κα!". Το Διαφάνι είναι μια μικρογραφία της Ελ­λάδας. Μέσα σε αυτό υπάρχουν όλα τα κοινω­νικά στρώματα: οι φτωχοί, οι πλούσιοι, οι τσέ­λιγκες. Και ο Δούκας τσέλιγκας ήταν και δούλε­ψε πάρα πολύ για να καταφέρει όλα αυτά και για να πάρει την έγκριση του πατέρα του, κά­τι που δεν έγινε και τον στοίχειωσε σε όλη του τη ζωή.

Ετσι έχτισε αυτόν τον σκληρό άνδρα, που έχει μαζέψει τον πλούτο και την ισχύ για να καλύψει αυτή την αναπηρία του και επανα­λαμβάνει αυτά τα λάθη στα παιδιά του και ιδιαίτερα στον Κωνσταντή. Επειδή εκείνος τα κα­τάφερε και έγινε αυτό που έγινε, φέρεται σκλη­ρά στον γιο του και βγάζει ακόμα και τη ζωστήρα και τον δέρνει, πιστεύοντας ότι αυτό θα τον κάνει ικανό να αντιμετωπίσει τα πάντα», λέει για τον ρόλο του στη σειρά-φαινόμενο.

Ως μπαμπάς και σύζυγος

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγο του Αλίκη και τα δυο τους παιδιά, τη 13χρονη Ηλιάνα και τον 9χρονο Βαγγέλη, και αποκαλύ­πτει αν είναι αυστηρός πατέρας.

«Πώς είναι ο Δούκας Καμία σχέση! Δεν πιστεύω στη μέθοδο ούτε της φωνής, ούτε της βίας ούτε του "εγώ ξέρω κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα". Ο γιος μου είναι 9 χρόνων και πολλές φορές είναι πιο ώριμος από εμένα. Μπορεί να τον μαλώσω για κάτι και, αν έχει δίκιο, θα μου απαντήσει και θα με βά­λει στη θέση μου. Είναι και τα δύο "καλλιτεχνάκια", ο μικρός παίζει κρουστά από παρτιτούρα αν και δεν πολυμελετάει και ασχολείται με τον χορό. Η κόρη μου κά­νει εναέρια γυμναστική και χορό. Τα παιδιά μου δεν βλέπουν τη σειρά. Προσπα­θώ να τους περάσω ότι δεν είναι κάτι τρομερό το γεγονός ότι ο μπαμπάς τους δου­λεύει στην τηλεόραση».

Με λόγια αγάπης μιλά και για τη σύζυγο του Αλίκη με την οποία είναι μαζί από το 2001, σχεδόν 19 χρόνια, αποκαλύπτοντας τη συνταγή που τους κρατά μαζί. «Δεν υπάρχει καπό ίο "μυστικό επιτυχίας. Η αγάπη αποδεικνύεται από τον τρόπο που συμβιώνουν δύο άνθρωποι, με τον τρόπο που εκτιμά ο ένας τον άλλον. Τόσα χρόνια δεν έχει προσβάλλει ποτέ ο ένας τον άλλον. Είναι δίπλα μου στα δύσκολα και είμαι κι εγώ δίπλα της σε κάθε δυσκολία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved