Ελένη Μενεγάκη: Θα τα χάσεις με τη νέα φώτο της πεθεράς της – Απλά συγκλονιστική!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Θα τα χάσεις με τη νέα φώτο της πεθεράς της – Απλά συγκλονιστική!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα!

Μάλιστα όταν η κυρία Λιλίκα δημοσιεύει φωτογραφία στο instagram της από τα πρώτα άτομα που σχολιάζουν την φωτογραφία είναι η Ελένη Μενεγάκη!

Πεθερά και νύφη έχουν τέλεια σχέση!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κυρία Λιλίκα κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Ελένης και δεν είναι λίγες οι φορές που και η λαμπερή παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες.

H Eλένη Μενεγάκη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και η πρώτη φορά που τις είδαμε μαζί ήταν όταν η μητέρα του συζύγου της συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.

Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, δείχνοντας δημόσια την υπέροχη σχέση που έχουν! Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει!

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ακόμα μία υπέροχη φωτογραφία με το απέραντο γαλάζιο και από τα πρώτα άτομα που της πάτησαν like ήταν η νύφη της, η Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved