Με ποιον ανταλλάσσει καυτό φιλί η Νικολέττα Καρρά; (photos)
Showbiz

Με ποιον ανταλλάσσει καυτό φιλί η Νικολέττα Καρρά; (photos)

H εικόνα μιλάει από μόνη της, όμως δεν... ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά σε μία ιστορία αγάπης που την διηγείται ένα τραγούδι. 

Αυτό το τραγούδι οπτικοποιήθηκε με ένα βίντεο κλιπ και σε αυτό το καυτό φιλί της Νικολέττας Καρρά στον ανερχόμενο τραγουδιστή Ανδρέα Στεργιόπουλο για το νέο του τραγούδι με τίτλο "Γιορτάζεις" που κυκλοφορεί από την Panik Records ήταν φυσικό να προκαλέσει την προσοχή όλων.

Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος ανανεώνει τη συνεργασία του με την Panik Records με το νέο single «Γιορτάζεις» που έχει όλα τα συστατικά για να αγαπηθεί αμέσως από το κοινό.

Το video clip σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους, Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και με συμπρωταγωνίστρια – έκπληξη την εκρηκτική Νικολέττα Καρρά, μας ταξιδεύει σε έναν έρωτα ανεκπλήρωτο…

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο «The Voice Of Greece», όπου ανήκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και έκανε τη διαφορά με τη χαρακτηριστική λαϊκή χροιά του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία.

Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική του πορεία έχοντας πάντα στο πλευρό του τον επιτυχημένο μάνατζερ Ανδρέα Τσαμπούκο και στο άμεσο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει πάρα πολύ!

Φρέσκο, δυναμικό και με την ιδιαίτερη ερμηνεία του νεαρού τραγουδιστή το “Γιορτάζεις” σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια είναι έτοιμο να κατακλύσει τους ραδιοφωνικούς δέκτες.
Δείτε φωτογραφίες από το backstage του βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved