Κηδεία Κικής Δημουλά: Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ποιήτρια! (photos)
Showbiz

Κηδεία Κικής Δημουλά: Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ποιήτρια! (photos)

To τελευταίο «αντίο» στην Κική Δημουλά λένε αυτή την ώρα φίλοι, γνωστοί και συγγενείς στο Α' Νεκροταφείο! 

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο χώρος του Κοιμητηρίου είχε πλημμυρίσει από δεκάδες στεφάνια που είχαν στείλει πολιτικοί, καλλιτέχνες και θαυμαστές της αξέχαστης ποιήτριας και πεζογράφου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της.

Η Κική Δημουλά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά από οκτώ ολόκληρες ημέρες στην εντατική. Η ποιήτρια είχε υποστεί ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή. Καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της δεν παρατηρούταν καμία βελτίωση στην υγεία της και τελικά κατέληξε το περασμένο Σάββατο.

Φίλοι, συγγενείς και απλοί άνθρωποι που τη λάτρεψαν μέσα από το σπουδαίο έργο που αφήνει πίσω της είχαν δώσει το τελευταίο ραντεβού μαζί της σήμερα το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο το οποίο κατακλύστηκε από κόσμο για την κηδεία της.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία, έστειλε στεφάνια ενώ πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών στην κηδεία.

Ανάμεσά τους και η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα οι οποίες ήταν πραγματικά συντετριμμένες από τον χαμό της καλής τους φίλης.

Μαζί τους και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ενώ το παρών έδωσαν επίσης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Μάκης Τσέλιος, ο Δημήτρης Λιγνάδης και πολλοί ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved