Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του ηθοποιού (Photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του ηθοποιού (Photos)

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο μετά από το θάνατο του Κώστα Βουτσά, ο οποίος κατέληξε την Τετάρτη μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Σήμερα, Πέμπτη, η σορός του σπουδαίου και αγαπητού ηθοποιού τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00 πμ μέχρι τις 19:30.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών ενώ θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Στο επίσημο ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Αττικόν» αναφέρεται πως την 24η Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε σημαντική επιδείνωση της υγείας του, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και δυστυχώς τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου κατέληξε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα της σορού του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved