Ο κορονοϊός λέει... no make up! Οι διάσημες κύριες ποζάρουν δίχως ίχνος μακιγιάζ στο σπίτι! (photos)
Showbiz

Ο κορονοϊός λέει... no make up! Οι διάσημες κύριες ποζάρουν δίχως ίχνος μακιγιάζ στο σπίτι! (photos)

Κορονοϊός: Αλίμονο αν ακόμα και μέσα στο σπίτι τους τώρα που πρέπει να μένουμε όλοι μέσα για το καλό όλων, οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ κυκλοφορούσαν στο σπίτι με βλεφαρίδα... κάγκελο και κραγιόν!

Παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, influencers και λοιπές πανέμορφες celebs του εγχώριου star system, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δεινές χρήστες των social media ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες ή βίντεό τους με πιτζάμες ή φόρμες αλλά σίγουρα άβαφες.

Άντε να έβαλαν λίγο ρουζ για να μην είναι πολύ χλωμές αλλά και πάλι, σε σχέση με το πώς τις απαθανάτιζαν οι κάμερες και οι φωτογράφοι στις δημόσιες εξόδους τους -όταν κάποτε συνέβαινε και αυτό!- η διαφορά είναι τεράστια.

Προς το καλό, προς το κακό, εσείς θα κρίνετε, αν και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το καλύτερο φάρμακο για τέλειες επιδερμίδες και όμορφα, φρέσκα και λαμπερά πρόσωπα είναι ο ύπνος που ευτυχώς όλες τους έχουν την ευχέρεια να απολαύσουν τώρα που βρισκόμαστε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αρκεί να δείτε τη Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της χωρίς ίχνος μακιγιάζ να... χύνει πολύ ιδρώτα για να καταφέρει να παραμείνει σε φόρμα και θα καταλάβετε πόσο έχουν απενοχοποιηθεί όλες τους και πόσο συνεχίζουν να χαρίζουν λάμψη, έστω και χωρίς make up.

https://www.instagram.com/p/B91qJFqpWVR

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις πιο γνωστές και λαμπερές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ χωρίς ίχνος μακιγιάζ να ποζάρουν το ίδιο λαμπερές στα σπίτια τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved