Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δες πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της πρωταγωνίστριας από τα Μυστικά της Εδέμ!
Showbiz

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δες πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της πρωταγωνίστριας από τα Μυστικά της Εδέμ!

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η άλλοτε πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς, Τα μυστικά της Εδέμ, απολαμβάνει μία ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2010 τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Χαλικιά, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, από τότε που απέκτησε τον γιο της (τον Ιούνιο του 2016), έχει αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή και τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Από τότε που πρωταγωνιστούσε στα Μυστικά της Εδέμ έως σήμερα, η Αντιγόνη Δρακουλάκη δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Ο χρόνος είναι σίγουρα καλός της φίλος.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στον κούκλο γιο της, ο οποίος είναι σχεδόν τεσσάρων χρονών!

Σε παλιότερή της συνέντευξη είχε αναφέρει: «Η εγκυµοσύνη ήταν µια πολύ ευχάριστη διαδικασία, δίδασκα σε ΙΕΚ µέχρι τον 9ο µήνα. Επίσης, επέστρεψα και νωρίς στο θέατρο, καθώς την πρώτη ανάγνωση του ‘‘Κυµβελίνου’’ (Σαίξπηρ) την έκανα πριν σαραντίσω. Ξεκίνησα πρόβες όταν το µωρό ήταν τριών µηνών. ∆εν θεωρώ ότι πρέπει να κοπεί η ζωή µας όταν έρχεται ένα µωρό. Σαφέστατα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο. Η γέννηση του γιου µου µού έδωσε τροµερή ενέργεια για νέα ξεκινήµατα. Νιώθω σαν να έχω ξαναγεννηθεί. Είµαι έτοιµη για µια νέα πορεία, µια νέα διαδροµή µε πιο ουσιαστικά πράγµατα».

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη λοιπόν μπορεί να μην είναι και τόσο λάτρης του instagram, όμως τώρα που μένει και εκείνη σπίτι με την οικογένειά της, μπαίνει συχνότερα στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είδαμε τον μοναχογιό της πόσο έχει μεγαλώσει. Εσύ τον έχεις δει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved