MasterChef: Είδαμε το κορίτσι του Γιώργου Λασκαρίδη και… «μείναμε» - Κούκλα και με υπέροχο κορμί!
Showbiz

MasterChef: Είδαμε το κορίτσι του Γιώργου Λασκαρίδη και… «μείναμε» - Κούκλα και με υπέροχο κορμί!

MasterChef 4: Το κορίτσι του Γιώργου Λασκαρίδη, με καταγωγή από την Ολλανδία είναι μια κούκλα.

Δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην κάνει αναφορά ο Γιώργος στο όνομα της, έχει πάρει μαζί του τη φωτογραφία της και πάντα θα μιλήσει για τη Λοτούς του, με τα πιο γλυκά λόγια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν την Ολλανδία, εκεί οπού ο Γιώργος αναζητούσε μια καλύτερα δουλειά κι έκτοτε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

«Νομίζω ότι σε μία σχέση αν κάποιος λέει ότι θα σε παντρευτεί, είναι σίγουρος γιατί ο γάμος είναι το ανώτατο σκαλί σε μια σχέση. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή. Πιστεύω θα κερδίσει Έχει πολλές πιθανότητες. Είναι πολύ καλός. Φυσικά μου λείπει. Πάντα μου λείπει.

Πάντα λείπουμε ο ένας στον άλλον όταν δεν είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Ακόμα είμαστε φρέσκοι. Τον γνώρισα στα γενέθλιά του και το απόγευμα πήγα σε ένα πάρτι και τον κάλεσα. Του είπα “Τι θα κάνει στα γενέθλια σου; Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου στο πάρτι”. Ήρθε στο πάρτι και από εκείνη τη στιγμή και μετά είμαστε μαζί. Ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά», είχε πει η ίδια πριν καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μπήκαμε στον λογαριασμό του παίκτη στο Instagram και βρήκαμε τις υπέροχες κοινές φωτογραφίες τους.

Δες πώς είναι η κούκλα σύντροφός του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved