Γιαννιάς-Παντελιδάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους
Showbiz

Γιαννιάς-Παντελιδάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους

Mε πολύ περιορισμένο αριθμό καλεσμένων που δεν ξεπερνούσαν τα 23 άτομα έγινε προχθές η βάφτιση του δεύτερου γιου του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη

Το μυστήριο τελέστησε σε ένα γραφικό εκκλησάκι, τους Αγίους Απόστολους στην περιοχή Χαράκι της Ρόδου και νονοί του μικρού που πήρε το όνομα Αντώνης από τον πατέρα της Ελευθερίας Παντελιδάκη ήταν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος με τη σύζυγό του Φραντζέσκα Παραρά.

Καλεσμένοι στη βάφτιση ήταν μόλις 13 άτομα από την οικογένεια του ευτυχή μπαμπά και μόλις 10 από εκείνη της μαμάς του μιας και λόγω κορονοϊού έπρεπε να περιορίσουν ιδιαίτερα τη λίστα των καλεσμένων.

Η βάφτιση έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Ρόδο και αμέσως μετά ακολούθησε οικογενειακό γλέντι με τους ελάχιστους αυτούς καλεσμένους.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη έχουν ακόμα έναν μεγαλύτερο γιο, τον Στέφανο Τσαμπίκο ο οποίος φυσικά και ήταν παρών στο... μπλουμ του αδελφού του στην κολυμπήθρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στολισμός της εκκλησίας ήταν υπέροχος σε σιέλ και λευκό χρώμα και τόσο οι γονείς του μικρού όσο και οι νονοί του έδειξαν να απολαμβάνουν την όμορφη αυτή στιγμή.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι το φωτογραφικό άλμπουμ αυτής της τόσο όμορφης οικογενειακής στιγμής τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved