Νικόλιζα – Κωνσταντινίδης: «Μας ρήμαξε ο ιός ολοκληρωτικά όλους τους καλλιτέχνες»
Showbiz

Νικόλιζα – Κωνσταντινίδης: «Μας ρήμαξε ο ιός ολοκληρωτικά όλους τους καλλιτέχνες»

Είναι ερωτευμένο ζευγάρι ταλαντούχων καλλιτεχνών, αλλά και ιδιαίτερα αισιόδοξων και θετικών ανθρώπων. Εκείνη μία τραγουδίστρια με ταξιδιάρικη φωνή, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητή ως you tuber.

Εκείνος ένας ταλαντούχος μουσικός, ενορχηστρωτής και σκηνοθέτης.

Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Κλεάνθης Κωνσταντινίδης μίλησαν για το πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί και για τους καλλιτέχνες, αλλά και για το πόσο safe είναι να εκθέτεις τη ζωή σου στο διαδίκτυο.

Covid. - 19. Καραντίνα. Πανδημία. Και ξαφνικά σταματάνε όλα. Δύσκολοι καιροί για... καλλιτέχνες;

Ε..Ν Η δυσκολότερη! Ήταν και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και φυσικά πρωτόγνωρη για όλους. Έχω πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους και συγγενείς που ζουν αποκλειστικά και μόνο από τη μουσική. Ολο το καλλιτεχνικό κομμάτι και για εμάς έχει μείνει πολύ πίσω. Πολύς κόσμος έχει μείνει χωρίς δουλειά. Ωστόσο, ευτυχώς εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε επιλέξει να κάνουμε και άλλα πράγματα από πριν. Εγώ με το you-tube, o ο Κλεάνθης είναι μουσικός και κάνει ενορχηστρώσεις και μαθήματα σε παιδιά. Οπότε μπορούσαμε να βιοποριστούμε παράλληλα με τα νέα δεδομένα.

Κ.Κ. Η βασική μου δουλειά είναι μουσικός. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι όλη αυτή η κατάσταση με έχει πάει και εμένα πίσω. Ακυρώθηκαν lives που είχαμε κανονίσει για όλο το καλοκαίρι. Υπάρχει ασυνεννοησία παντού με όλους γιατί δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, πώς να κινηθούμε. Μας ρήμαξε ο ιός ολοκληρωτικά όλους τους καλλιτέχνες.

Πάμε λίγα χρόνια πίσω. Εβελίνα πώς αποφάσισες ξαφνικά να μπεις και εσύ στον κόσμο του you tube;

Πάντα μου άρεσε να επικοινωνώ πολύ με τους ανθρώπους, με πολύ κόσμο και αυτός ήταν ένας πολύ όμορφος και άμεσος τρόπος. Τότε, όταν πρωτοξεκίνησα, είχα χάσει κάποια κιλά και είχα κάνει ένα ποστ στο facebook και στο Instagram. Είχα πάρα πολλά σχόλια. Απαντούσα σε όλα, σε ένα ένα σχόλιο ξεχωριστά, ωστόσο λάμβανα πολλές ερωτήσεις για αυτό το θέμα και τότε ήταν που είπα πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσω ένα κανάλι στο you tube. Έτσι, έφτιαξα το κανάλι δειλά-δειλά. Εννοείται πως τον πρώτο καιρό τα έβλεπα μόνο εγώ και οι συγγενείς μου, αλλά σιγά, σιγά ο κόσμος το έμαθε και το αγκάλιασε και έχουμε γίνει μια μεγάλη και όμορφη παρέα.

Οπότε να υποθέσουμε πως πλέον είναι και αυτό για εσένα ένα επάγγελμα πια και όχι μόνο χόμπι.

Ναι φυσικά. Είναι πλέον και αυτό ένα επάγγελμα για πολλούς. Βγάζουν χρήματα. Βιοπορίζονται. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες youtuber παγκοσμίως. Είναι ένα κανονικότατο επάγγελμα. Έχεις το μπλοκάκι σου, πληρώνεις εισφορές, όπως σε όλα. Κάνεις συνεργασίες. Το ίντερνετ είναι σε «άνθηση» εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά δεν ξέρουμε για πόσο όλο αυτό θα κρατήσει.

Πόσο safe είναι να εκθέτεις το σπίτι σου, τη ζωή σου, τις στιγμές σου στο διαδίκτυο;

Ανάλογα τι θέλεις να δείξεις. Πώς θέλεις να το δείξεις, θεωρώ πως όσα πιο πολλά δείχνεις από την προσωπική σου ζωή, τόσο περισσότερος κόσμος σε παρακολουθεί. Υπάρχει πολύ μοναξιά πια στον κόσμο. Ο κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να νιώσει παρέα με κάποιον. Εγώ, για παράδειγμα, παρακολουθώ πάρα πολλά βίντεο και ειδικά όταν κάθομαι σπίτι μόνη μου θέλω να μπω σε μια παρέα, είπαν στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved