Θωμαϊς Ανδρούτσου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της! Βόλτα χέρι – χέρι
Showbiz

Θωμαϊς Ανδρούτσου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της! Βόλτα χέρι – χέρι

Οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της είναι σκέτη έκπληξη!

Η Θωμαϊς Ανδρούτσου την περασμένη τηλεοπτική σεζόν έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη σειρά «Σπίτι είναι…» στον Alpha ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Φλέρτ» με την Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε πως πλέον έχει εγκαταλείψει το θέατρο και την τηλεόραση και εργάζεται ως θεραπεύτρια με τη μέθοδο του Breathwork.

Όπως είπε η ίδια, με τη συγκεκριμένη τεχνική κατάφερε να απαλλαγεί από τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

«Όταν εμφανίστηκαν οι κρίσεις πανικού, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι για την υγεία και τον οργανισμό μου. Ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν σεβόμουν τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου», είχε δηλώσει η ίδια.

Αυτό το διάστημα λοιπόν φαίνεται πως περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού και ασχολείται με αυτό που την κάνει χαρούμενη ενώ δείχνει να έχει βρει και την ισορροπία στην προσωπική της ζωή.

Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβανόμαστε εμείς καθώς την «πετύχαμε» να απολαμβάνει τη βόλτα της χεράκι χεράκι με τον συνοδό της.

Με μάσκες προστασίας αλλά τα μάτια τους να λάμπουν από ευτυχία, έκαναν τον περίπατό τους και έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Δες την πρώτη φορά με τον σύντροφό της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved