Τότσικας - Ρέβη: Τα δίδυμα μεγάλωσαν και άρχισαν το κυνηγητό με τον μπαμπά τους
Showbiz

Τότσικας - Ρέβη: Τα δίδυμα μεγάλωσαν και άρχισαν το κυνηγητό με τον μπαμπά τους

Τότσικας - Ρέβη: Δείτε φωτογραφικό υλικό από την οικογενειακή τους έξοδο

Έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια την οποία και θα δούμε συχνά στα social media. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη μετρούν πλέον αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μέσα από μια σχέση η οποία ξεκίνησε με ένα δυνατό love story.

Η γνωστή φωτογράφος, σε παλαιότερες δηλώσεις της, είχε αναφερθεί στην πρώτη της γνωριμία με τον άνδρα της ζωής της, αλλά και στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Αποστόλη Τότσικα.

Ο γάμος τους μάλιστα έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς ουδέποτε δε θέλησαν να απασχολήσουν τα media με την προσωπική τους ζωή.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη απέκτησαν δίδυμα, με τον Άγγελο και την Ειρήνη, να αλλάζουν τα πάντα στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο ερχομός των παιδιών ολοκλήρωσε την ευτυχία τους, ενώ η χαρά στα πρόσωπά τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα σε έξοδο με τα παιδιά τους. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός, φαίνεται πως είχε τρελά κέφια, αφού οι παρέα των παιδιών του, ξετρελάθηκε με την παρουσία του.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved