Μετά τις φήμες γάμου, η πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι
Showbiz

Μετά τις φήμες γάμου, η πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Μπορεί να είναι μαζί τα τελευταία δυο χρόνια, όμως η σχέση του επώνυμου ζευγαριού έγινε γνωστή τον περασμένο Νοέμβριο και αφού κυκλοφορήσαν οι φήμες ότι παντρεύονται!

Ο λόγος για την Διονυσία Κουκίου και τον σύντροφό της, Μάρκο Βιλανάκη.

Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στο κέντρο της Γλυφάδας. Χαμογελαστοί και πιασμένοι χέρι χέρι απολάμβαναν τον περίπατό τους ενώ έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού συγκατοικεί στη Γλυφάδα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή τους χτύπησε έρωτας κεραυνοβόλος, αφού ο Μάρκος την πολιόρκησε μέχρι που την κατέκτησε.

Η Διονυσία έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ εδώ και χρόνια, καθώς είναι επιχειρηματίας και διατηρεί δύο κέντρα σολάριουμ σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Στις φήμες περί γάμου η ίδια η Διονυσία Κουκίου είχε πει πως: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας ο γάμος. Θα παντρευτώ μόνο αυτόν που θα είναι πατέρας του παιδιού μου. Θαυμάζω στον Μάρκο ότι έχει συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει καρδιά και συμπεριφορά μικρού παιδιού. Εκεί που πρέπει είναι παρών με πράξεις». Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved