Λιάγκας: Βγήκε βόλτα με τους γιους! Η λεπτομέρεια στο μπουφάν που έκλεψε τις εντυπώσεις
Showbiz

Λιάγκας: Βγήκε βόλτα με τους γιους! Η λεπτομέρεια στο μπουφάν που έκλεψε τις εντυπώσεις

Γιώργος Λιάγκας: Mας εντυπωσίασε με τη στιλιστική του επιλογή, παρά την σπορ εμφάνιση - Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νέα του έξοδο...

Φέτος επέστρεψε στα τηλεοπτικά του λημέρια και η αλήθεια είναι πως η μεταγραφή - έκπληξη, άφησε τους πάντες άφωνους. Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται ξανά στο δυναμικό του ANT1 και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με τη Φαίη Σκορδά.

Μπορεί τα δεδομένα αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά, εξαιτίας του χωρισμού τους, οι δυο τους ωστόσο δείχνουν να έχουν άψογη σχέση, εντός και εκτός πλατό, μιας και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Και σε αυτή τη συνεργασία τους, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, δεν χάνει την ευκαιρία να "πειράξει" τη Φαίη Σκορδά με τις ατάκες του. Όπως έκανε και πρόσφατα σχολιάζοντας το θέμα για την περιουσία του Brad Pitt και της Angelina Jolie, μιας και οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί "σφάζονται" μετά τον χωρισμό τους στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας το ρεπορτάζ είπε: «Α ρε Φαίη, αντί να σφαχτούμε κι εμείς στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή».

Φυσικά οι ατάκες του δεν έχουν να κάνουν μόνο για τις σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά, αφού είναι γνωστό πως ο παρουσιαστής του ANT1 δεν μασά τα λόγια του. Αυτή τη φορά, είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα σε μια διαφορετική εμφάνιση. Παρέα με τους γιου του, Γιάννη και Δημήτρη, οι τρεις τους βγήκαν για Μετακίνηση 6 στην περιοχή της Βούλας. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής μας εντυπωσίασε με τη στιλιστική του επιλογή, παρά την σπορ εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved