Βίκυ Καγιά: Σπάνια εμφάνιση με φόρμες! Μαθαίνοντας ποδήλατο στον γιο της (photos)
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Σπάνια εμφάνιση με φόρμες! Μαθαίνοντας ποδήλατο στον γιο της (photos)

Βίκυ Καγιά: Δες την παρουσιάστρια με το πιο αθλητικό της look - Η νέα εμφάνιση και οι φωτογραφίες με τον μικρό, Κάρολο...

Το τελευταίο διάστημα το όνομά της βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των media μετά την ανακοίνωση του Star για την αποχώρησή της από το GNTM. Η Βίκυ Καγιά παραμένει στο κανάλι, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παρουσιάστριας για το Dancing With The Stars το οποίο έρχεται στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν.

«Ανυπομονώ πολύ για το νέο μου πόστο, για τους χορούς και για να δω κυρίως τους διαγωνιζόμενους. Δεν ξέρω τίποτα για την κριτική επιτροπή, ούτε καν πόσοι θα είναι σε αριθμό οι κριτές. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή μιας άλλης εποχής. Έχουμε στην ομάδα μας τη Φένια την Βαρδάνη η οποία και δημιούργησε το Dancing With The Stars, είναι μισή Αγγλίδα και μισή Ελληνίδα. Θα είναι στην ομάδα μας», είπε για τον νέο της ρόλο.

Όσο για το πετυχημένο ριάλιτι μόδας, μέχρι στιγμής το Star δεν έχει περάσει σε ανακοινώσεις για την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά.

Από την άλλη, το μοντέλο - παρουσιάστρια επιθυμεί να περνά τον ελεύθερο χρόνο δίπλα στα δικά της πρόσωπα. Έτσι η Βίκυ Καγιά εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες βγαίνοντας στην Βουλιαγμένη. Εκεί και ο γιος της, Κάρολος ο οποίος με την βοήθεια της μαμάς του, ξεκίνησε τις πρώτες του βόλτες με το ποδήλατο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved