Βγήκε να βολτάρει και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε μετά την αλλαγή στα μαλλιά της
Showbiz

Βγήκε να βολτάρει και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Γνωστή ηθοποιός έκοψε κοντά τα μαλλιά της, ανανεώθηκε και βγήκε για τις νέες της αγορές στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφικό υλικό

Μετρά αρκετές επιτυχημένες δουλειές στο βιογραφικό της, ενώ πρόσφατα την είδαμε σε ρόλο - έκπληξη στη σειρά, Η τούρτα της μαμάς στην κρατική τηλεόραση.

Η σχέση της με τον χρόνο μάλλον είναι αρκετά καλή, αφού σε όποια φάση της ζωής της και να τη συναντήσουμε οι αλλαγές στην εικόνα της είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.

Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη όπου και μίλησε για την καθημερινότητά της κατά την περίοδο του Lockdwon.

«Είμαι όλο και καλύτερα, βγαίνουμε σιγά – σιγά στο φως. Αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες του Απριλίου. Να έρθει και ο Μάης, να βγούμε και λίγο πιο πολύ. Η φετινή καραντίνα με δυσκόλεψε πιο πολύ. Στην πρώτη κάναμε πράγματα που δεν τα κάναμε ποτέ. Διάβασα πολύ, άνοιξα τηλεόραση», είπ, ενώ πρόσθεσε ότι «την καραντίνα δεν την πέρασα μόνη μου. Την πέρασα με μια μικρή φούσκα ανθρώπων που έχω, όπως έχουμε όλοι για να μην τρελαθούμε», ανέφερε.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία πριν λίγο καιρό έκοψε κοντά τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως η νέα αλλαγή στην εμφάνισή της, της ταιριάζει αρκετά.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη νέα έξοδο της ηθοποιού στο κέντρο της Αθήνας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved