Ζουγανέλη – Δημητρίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Tο midi στενό μαύρο φόρεμα της Ελεονώρας
Showbiz

Ζουγανέλη – Δημητρίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Tο midi στενό μαύρο φόρεμα της Ελεονώρας

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια της Ελληνικής showbiz!

Άνετοι, όμορφοι και ευτυχισμένοι σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις αλλά κάθε φορά που τους κάπου πετυχαίνουμε τους θαυμάζουμε τόσο για το στιλ τους όσο και για την άνεση τους στο φωτογραφικό φακό!

Αυτή τη φορά τους «τσακώσαμε» να απολαμβάνουν έναν όμορφο και χαλαρό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, που τόσο αγαπούν και οι δυο! Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην σχολιάσουμε το τέλειο look της Ελεονώρας. Η τραγουδίστρια συνδύασε ένα all time classic midi στενό φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers και ένα denim τζιν μπουφανάκι δεμένο στη μέση.

Το ίδιο casual ήταν και το στιλ του συζύγου της.

«Γιατί συμφωνήσαμε σε αυτό και είχαμε ίδια προσέγγιση ως προς τη συμβίωση, Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν με την Ελεωνόρα. Όχι να παντρευτώ! Φανταστήκαμε, όμως, ότι θα είχε ενδιαφέρον να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα στον γάμο. Και έχει όντως ενδιαφέρον.

Με την Ελεωνόρα ανακάλυψα τη συντροφικότητα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει, νόμιζα πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ο γραφικός -και λίγο Playboy- δικηγόρος... Αυτό που ζω αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ ωραίο», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου μιλώντας για το πώς δύο φανατικοί εργένηδες παντρεύτηκαν μόλις στους τέσσερις μήνες σχέσης.

Δες τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved