Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήγε για SUP… ήρθε το καλοκαίρι!
Showbiz

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήγε για SUP… ήρθε το καλοκαίρι!

Σήμα κατατεθέν ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το καλοκαιράκι δειλά δειλά κάνει τα πρώτα του βήματα και ο Γιάννης Σπαλιάρας ως λάτρης της θάλασσας και των θαλάσσιων σπορ δεν θα μπορούσε να μην κάνει τις πρώτες του βουτιές.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ένα πράγμα μένει ίδιο… κι αυτό δεν είναι άλλο από το καλογυμνασμένο του κορμί!

Μπορεί να μεγαλώνει, να αλλάζει αλλά οι κοιλιακοί στη θέση τους και μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, ο ηθοποιός είπε να ξεκινήσεις τα μπανάκια του. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο του αλλά και το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ, που δεν είναι άλλο από το SUP στη Βουλιαγμένη. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, εκτός από την εντατική γυμναστική που κάνει, φροντίζει να γεμίζει το καθημερινό διατροφικό του πλάνο με γεύματα που έχουν θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και καλούς υδατάνθρακες. Αυτό, προκειμένου να τονώσει το μυϊκό του σύστημα με τα απαραίτητα, ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις προπονήσεις του και να βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται.

Όσο για το άθλημα που επιλέγει μέσα στο νερό; Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες κάνουν όρθια σανιδοκωπηλασία ή ελληνιστί... SUP (Stand Up Paddleboarding).

Πρόκειται για μια σανίδα λίγο μεγαλύτερη αυτή του surf και ο αθλούμενος προσπαθεί είτε όρθιος είτε στα γόνατα να κωπηλατήσει χωρίς να πέσει. Είναι μια άσκηση που γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες κυρίως αν κανείς κωπηλατεί όρθιος αφού χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια να μείνει κανείς πάνω στη σανίδα.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved