Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο James Καφετζής - Οι πρώτες φωτογραφίες
Showbiz

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο James Καφετζής - Οι πρώτες φωτογραφίες

Survivor: Έπειτα από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε οικειοθελώς ξαφνιάζοντας τους πάντες με την απόφασή του.

Σαν βόμβα έσκασε την εβδομάδα που μας πέρασε η είδηση για την ξαφνική αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor 4. Λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου με την οικειοθελή αποχώρησή του, η οικογένεια του James "έδωσε" την είδηση μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Λίγες ώρες μετά ο James βρέθηκε και επίσημα εκτός Survivor κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης...

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου», είπε αρχικά στην εκπομπή Love it.

Όσο για τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη, αποκάλυψε: «O Νίκος γνώριζε ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήλπιζε ότι τελευταία στιγμή θα αλλάξω» και υπογράμμισε ότι και οι δύο δεν ένιωθαν καλά και ήθελαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved