Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Δες την δασκάλα από τον «Σιωπηλό Δρόμο» στην πιο casual εμφάνισή της
Showbiz

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Δες την δασκάλα από τον «Σιωπηλό Δρόμο» στην πιο casual εμφάνισή της

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Φέτος βρίσκεται στο Mega και σε μια σειρά η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση στους τηλεθεατές ....

Την περσινή σεζόν το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες. Φέτος, η ίδια βρίσκεται στο Mega και στην πολυσυζητημένη σειρά, Σιωπηλός Δρόμος.

Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη είναι δασκάλα ενός ιδιωτικού σχολείου η οποία πέφτει θύματα απαγωγής μαζί με τους μικρούς μαθητές της αλλά και τον οδηγό του σχολικού.

Η σειρά έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές του Mega οι οποίοι κάθε Κυριακή βράδυ ανυπομονούν προκειμένου να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις της απαγωγής η οποία έχει φέρει τα πάνω - κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και παραδέχτηκε...

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την δημοφιλία με το που ήρθε φόρεσα μάσκα άμα φοράς και γυαλιά δεν σε καταλαβαίνει κανείς. Με καταλαβαίνουν, με τις Άγριες Μέλισσες έζησα ακραία σκηνικά στον δρόμο, σε φωνάζουν, σε συμπονούν ταυτίζονται με τον ρόλο».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε στον Εθνικό Κήπο, όπου και είχε δώσει ραντεβού με την κάμερα του Alpha προκειμένου να παραχωρήσει τη νέα της συνέντευξη. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικό φακός ο οποίος απαθανάτισε την ηθοποιό σε καθημερινές στιγμές εντός της πόλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved