Καζάκος – Μακρή: Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι και ο έρωτας καλά κρατεί
Showbiz

Καζάκος – Μακρή: Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι και ο έρωτας καλά κρατεί

Αρχές Νοεμβρίου έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετά το χωρισμό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης, τον οποίο οι τηλεθεατές απόλαυσαν στο «Κόκκινο ποτάμι» στο Open, είναι ερωτευμένος με τη νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή.

Μάλιστα η Βασιλική, που σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη πόλη» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Καζάκος!

Είναι μαζί και όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από τις πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού σε έξοδό τους σε εστιατόριο στο Αιγάλεω, ο έρωτας είναι διάχυτος! Πόζαραν χαμογελαστοί και πολύ ευτυχισμένοι.

«Είμαι πολύ καλά. Για την προσωπική μου ζωή δεν μιλάω. Δεν αφορά και κανέναν. Ούτε θα το διατυμπανίσω, ούτε θα το κρύψω. Έχουν γράψει δεν μπορείς να φανταστείς σχόλια. Τεράστιες ανακρίβειες. Δεν με ενοχλούν καθόλου. Οι κακοήθειες δεν με αγγίζουν. Κάποιος έλεγε για τη μάνα μου ότι είναι αλκοολική. Εκεί αντέδρασα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μιλώντας για την 24χρονη σύντροφό του.

Δες τους μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved