Survivor: Ο Ασημακόπουλος κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι - Φωτό από τα γυρίσματα του video clip
Showbiz

Survivor: Ο Ασημακόπουλος κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι - Φωτό από τα γυρίσματα του video clip

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπου ξεχώρισε με τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και με τον χαρακτήρα του.
Χαρακτηριστικό είναι πως ο νεαρός επιχειρηματίας έδωσε όλο το χρηματικό ποσό που κέρδισε σε παιδιά με καρκίνο, ενώ παράλληλα επισκέπτεται συνεχώς φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο επιχειρηματίας κυκλοφορεί σύντομα το νέο του τραγούδι με τίτλο «Coco Bongo» ατάκα την οποία είπε στο Survivor και έγινε viral.

Μουσική και στίχους στο τραγούδι του υπογράφει ο Oggi, ενώ ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος είναι ο σκηνοθέτης του άκρως καλοκαιρινού video clip, στο οποίο συμμετέχει και η συμπαίκτριά του στο Survivor και πλέον καλή του φίλη, Καρολίνα Καλύβα.

Δείτε φωτογραφίες από την ηχογράφηση του τραγουδιού του Γιώργου Ασημακοπούλου αλλά και από τα γυρίσματα του video clip στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved