Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της για ψώνια και δεν πάει ο νους σου πόσο μεγάλωσαν
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της για ψώνια και δεν πάει ο νους σου πόσο μεγάλωσαν

Μαμά πάνω από όλα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η όμορφη παρουσιάστρια περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, ωστόσο «χαμογελά και πάλι» αφού πριν από μερικές ημέρες η νέα της εκπομπή στο Mega «Χαμογέλα και πάλι» έκανε πρεμιέρα και είναι ευτυχής τόσο με τη μεταγραφή της στο κανάλι όσο και με τη νέα της ομάδα.

Δημιουργική, γοητευτική, άψογη επαγγελματίας και πίσω από αυτό το τρίπτυχο οι γιοι της.

Ο Φίλιππος και ο Μιχαήλ Άγγελος έχουν μεγαλώσει πολύ, τόσο που κοντεύουν να περάσουν την κούκλα μαμά τους σε ύψος.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα παρέα με τα δυο της παιδιά να κάνουν τα ψώνια τους.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αντίληψης.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία», είχε πει πρόσφατα ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved