Λένα Αρώνη: Σπάνια εμφάνιση με την οικογένειά της – Οι κούκλες κόρες της
Showbiz

Λένα Αρώνη: Σπάνια εμφάνιση με την οικογένειά της – Οι κούκλες κόρες της

Μπορεί εδώ και χρόνια το όνομα της Λένας Αρώνη να ακούγεται και να συζητιέται έντονα αφού κάθε φορά οι συνεντεύξεις κάτι αφήνουν, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την προσωπική της ζωή.

Οι φορές που την έχουμε δει με την οικογένειά της είναι σπάνιες για αυτό και πρόσφατη έξοδος με τον άντρα της και τις τρεις κόρες τους ήταν σκέτη έκπληξη.

Η Λένα Αρώνη και ο Ηλίας Γεωργαλάς έχουν αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες. Την Ζένια, τη Μαρία και την Σοφία.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κάνουν την βόλτα για τα ψώνια τους, στο κέντρο της Αθήνας.

Τόσο η γοητευτική μαμά όσο και οι κούκλες κόρες της ήταν ντυμένες casual ενώ όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ στις φωτογραφίες έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους.

«Το να µεγαλώνεις τρία κορίτσια στην Ελλάδα είναι δύσκολο αυτή την εποχή. Τα κορίτσια µου είναι 16, 14 και 10 ετών και το πλαίσιο µέσα στο οποίο καλούµαστε όλοι να µεγαλώσουµε τα παιδιά µας είναι µια κινούµενη άµµος. Τα ίδια τα παιδιά έχουν ήδη απορροφήσει όσα συµβαίνουν γύρω µας τα τελευταία επτά χρόνια. Ανησυχώ για τα πάντα, αλλά δεν µπορώ να µην είµαι αισιόδοξη.

Η ζωή είναι µεγαλύτερη από εµάς. Το µόνο που προσπαθώ να τους περάσω είναι να σέβονται, να αγαπούν και να βρουν τις κλίσεις τους, αυτό που θέλουν αληθινά να είναι και να γίνουν στην ενήλικη ζωή τους.», είχε πει το 2017 η ιδια σε συνέντευξή της μιλώντας για τις κόρες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved