Κώστας Μακεδόνας: Σπάνια οικογενειακή έξοδος – Δες για πρώτη φορά τον κούκλο γιο του
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: Σπάνια οικογενειακή έξοδος – Δες για πρώτη φορά τον κούκλο γιο του

Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε τον γιο του Κώστα Μακεδόνα, Νικόλα και μια από τις πιο σπάνιες που τον συναντάμε παρέα με την σύζυγό του.

Ο τραγουδοποιός πέρα από την σπουδαία καριέρα του, έχει δημιουργήσει και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Σπάνια θα τον δούμε σε πιο προσωπικές στιγμές, όπως αυτή.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε παρέα με την όμορφη σύζυγό του αλλά και τον κούκλο γιο τους, να απολαμβάνουν μια ωραία βόλτα για αγορές στη Βουκουρεστίου.

Ο γιος του όπως θα δεις και στη gallery που ακολουθεί έχει μεγαλώσει πολύ και αυτό που εντυπωσιάζει πάνω του είναι τα αρκετά σγουρά μαλλιά του. Μαλλιά που πήρε από τον μπαμπά του καθώς νεότερος ο Κώστας Μακεδόνας είχε ακριβώς το ίδιο στιλ.

«Τους αρέσει πολύ η μουσική, το θέατρο και οι τέχνες. Δεν τα πιέζω, όμως, καθόλου. Έχω την υποχρέωση να δείχνω στα παιδιά μου όλα τα μονοπάτια. Από εκεί και πέρα, με ό,τι κι αν διαλέξουν να ασχοληθούν, θα με βρουν δίπλα τους, σύμμαχό τους. Πιστεύω πως είναι λάθος να σπρώχνουμε τα παιδιά μας να κάνουν τη δική μας δουλειά. Υπάρχουν παιδιά που σέβονται από μόνα τους τα όρια και κάποια που δεν τα σέβονται. Εγώ στάθηκα τυχερός, διότι τα παιδιά μου ανήκουν στην πρώτη κατηγορία», έχει πει ο ίδιος για τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved