Μαρία Μπεκατώρου: Με τζιν ολόσωμη φόρμα  και πιο αδύνατη από ποτέ!
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Με τζιν ολόσωμη φόρμα και πιο αδύνατη από ποτέ!

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο ωραίο denim κομμάτι και είναι πιο fit από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τις αγορές της σε γνωστό κατάστημα ενδυμάτων και το look της ήταν το κάτι άλλο.

Με ολόσωμη τζιν φόρμα και sneakers, ένα σύνολο για όλες τις ώρες της ημέρας και στη Μαρία τώρα που έχει χάσει όλα εκείνα τα επιπλέον κιλά που την ενοχλούσαν.

Όπως η ίδια είχε πει πλέον μπορεί να επιλέγει όποιο ρούχο θέλει δίχως να σκέφτεται πως μπορεί να διαγράφει σημεία του σώματος της που δεν ήθελε να φαίνονται άκομψα.

«Το καλοκαίρι είχα βάλει στόχο να τρώω σε κάθε μέρος που πηγαίναμε μία φορά τηγανητές πατάτες και ένα μόνο γλυκό. Και είχα βάλει και τον Αντώνη στη διαδικασία να το συζητάει. «Μην τις χαραμίσεις σήμερα, κρατήσου για αύριο που έχει καλύτερες πατάτες στην ταβέρνα που θα πάμε» να μου λέει. Δεν είναι εύκολο για εμένα που αγαπάω το καλό φαγητό. Αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω σε μένα πλέον. Αν νιώθω ότι ξεφεύγω, μειώνω τις ποσότητες. Επειδή μας διαβάζει και ο κόσμος τώρα, δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, δεν κάθομαι να πεινάσω, απλά στερούμαι πράγματα που αγαπώ. Ένα ωραίο μιλφέιγ, ας πούμε, γιατί παλιά, όταν πηγαίναμε σε εστιατόρια, θα έτρωγα και το γλυκό μου. Τώρα δεν το κάνω. Φροντίζω να είναι ισορροπημένη η διατροφή μου, τρώω τα φρούτα μου, παίρνω τις βιταμίνες μου. Απλά έχει απομακρυνθεί η ζάχαρη από την καθημερινότητά μου», είπε πρόσφατα η ίδια. Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved