Ευγενία Δημητροπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιατρό σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιατρό σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη

Την πιο όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής της βιώνει η Ευγενία Δημητρόπουλου, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον γοητευτικό σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό πως υιοθετήσαν ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Η μικρή Εύα τους έχει κλέψει την καρδιά και μπορεί, όπως η ίδια η ηθοποιός έχει αποκαλύψει, η υιοθεσία να ήταν για εκείνη ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά η υπομονή που έκανε και η δύναμη που επέδειξε, άξιζαν και με το παραπάνω, αφού πλέον έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή και υπέροχη οικογένεια.

Το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά μας έκαναν την έκπληξη αφού ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε μαζί σε πρόσφατη κοινή τους έξοδο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί, σικάτοι και έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους.

«Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γύρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός μιλώντας για τον μυστικό της γάμο.

Δες το ζευγάρι μαζί στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved