Survivor: Ο Μαρτίκας έκανε πάρτι αλλά τις εντυπώσεις «έκλεψε» η Παναγιώταρου
Showbiz

Survivor: Ο Μαρτίκας έκανε πάρτι αλλά τις εντυπώσεις «έκλεψε» η Παναγιώταρου

Πάρτι κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας έχοντας στο πλευρό του φίλους και πρώην συμπαίκτες.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το «παρών» σε μια βραδιά γεμάτη κόσμο, μουσική, αναμνήσεις και ωραίες στιγμές.

Στο πάρτι βρέθηκαν και κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Ανδρέας Ματθεακάκης, η Στέλλα Ανδρεάδου αλλά και η αδελφή του Σπύρου, Θεοδώρα Μαρτίκα. Τις εντυπώσεις ωστόσο «έκλεψε» όπως κι εσύ θα δεις στη gallery η σύντροφος του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Από το πάρτι έλειπε η Βρισηίδα, η οποία είναι στη γενέτειρα της. Όπως έγινε βέβαια γνωστό ο παίκτης την επισκέφτηκε αμέσως μετά αφού είναι και επίσημα ζευγάρι.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αποκαλύψει στο «Καλό Μεσημεράκι» πως θα ταξίδευε μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα η Βρισηίδα για να τη συναντήσει και να περάσουν λίγες μέρες μαζί, ώστε να κάνουν πράξη αυτό που υποσχέθηκαν όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι. Να δώσουν δηλαδή ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους μακριά από κάμερες και ριάλιτι επιβίωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved