Κατερίνα Λέχου: Δεν υπάρχει το κορμί της - Δείτε την με κόκκινο μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 54 της
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Δεν υπάρχει το κορμί της - Δείτε την με κόκκινο μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 54 της

Η Κατερίνα Λέχου στα 54 της χρόνια έχει κορμί «λαμπάδα»!

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία απίθανη φωτογραφία από τις διακοπές της με κόκκινο μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς και… κολλήσαμε με την απίστευτη σιλουέτα της!

Η Κατερίνα Λέχου είναι από τις γυναίκες της showbiz που διαθέτουν ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και αρκετές φορές έχει δεχτεί κολακευτικά σχόλια, τόσο για το σώμα της, όσο και για την φυσική ομορφιά της.

Η ηθοποιός προσέχει την διατροφή της χωρίς όμως υπερβολές και έχει βάλει στο πρόγραμμά της και την γυμναστική.

Η Κατερίνα Λέχου είχε αποκαλύψει πως δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό γεύμα, το οποίο μάλιστα διαφέρει από μέρα σε μέρα. Προτιμά το πρωί να τρώει μία φρυγανιά ολικής αλέσεως με τυρί ή ένα αυγό. Εναλλακτικά, επιλέγει ένα γιαουρτάκι με δημητριακά ή ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα.

Το μεσημέρι τρώει συχνά ψάρι αλλά και όσπρια, όπως φρέσκα φασολάκια ή επιλέγει τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Ψωμί τρώει μόνο μία φετούλα, ενώ πολλές φορές το γεύμα σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Η ηθοποιός προτιμά για βράδυ κάτι ελαφρύ, όπως ένα γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα. Επίσης, δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανιτά και τις υπόλοιπες «αμαρτίες».

Τέλος, επιλέγει ανά τρεις ώρες να τρώει ένα σνακ, το οποίο μπορεί να είναι ξηροί καρποί, φρούτα φρέσκα ή ξερά, ενώ, πίνει ανελλιπώς κάθε μέρα δύο φλυτζάνια πράσινο τσάι.

Η ηθοποιός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και ανήρτησε μία φωτογραφία της με κόκκινο μαγιό την ώρα που μπαίνει στη θάλασσα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: Όσο πιο άγρια τόσο πιο αληθινή…

Δείτε και εσείς την Κατερίνα Λέχου χωρίς ίχνος ρετούς και με κόκκινο μαγιό και...θα τα χάσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved