Μαριάννα Τουμασάτου: Θα λιώσετε με τη σπάνια φώτο με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την κόρη τους
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Θα λιώσετε με τη σπάνια φώτο με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την κόρη τους

Η Μαριάννα Τουμασάτου πέρασε τη γιορτή της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και την κόρη τους, Παναγιώτα – Χρυσηίδα και η ηθοποιός δημοσίευσε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία!

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι μαζί πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Το 2010 παντρεύτηκαν και λίγους μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2011 γεννήθηκε η κόρη τους Χρυσηίδα που σήμερα είναι 11 χρονών!

Κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν ανεβάζει φωτογραφίες με την μικρή Παναγιώτα- Χρυσηίδα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, όμως αυτή τη φορά η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε τη διαφορά μιας και τόσο η ίδια όσο και η μικρή της γιόρταζαν τον Δεκαπενταύγουστο και δημοσίευσε μία όμορφη στιγμή με την κόρη της και τον σύζυγό της!

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε πως ήταν η ομορφότερη ημέρας της ζωής της.

Σε συνέντευξή της είχε πει: «Η κόρη μας δεν έχει δει αρκετές δουλειές μας, ούτε δικές μου, ούτε του μπαμπά της. Ο δικός μας τρόπος σκέψης ήταν να ακολουθήσουμε τα βήματα ένα ένα, οπότε τώρα που μεγαλώνει θα βλέπει ολοένα και περισσότερα από αυτά που κάνουμε. Υπάρχει, άλλωστε, και το YouTube να βλέπει πράγματα που έχουμε κάνει.

Δεν υπήρξε τέτοιο ζήτημα ποτέ. Το παιδί καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μια δουλειά. Κάποια στιγμή μόνο, παλαιότερα, μας είχε πει: “Γιατί βγάζουν όλοι φωτογραφίες μαζί σας; Είναι φίλοι σας;”… Της εξηγήσαμε ότι είναι άνθρωποι που εκτιμούν τη δουλειά μας και ότι είμαστε ευγνώμονες για όλο αυτό και τελείωσε το θέμα εκεί. Άλλωστε, δεν είμαστε κι εμείς άνθρωποι του “ντιριντάχτα”. Και στο σχολείο, τα παιδιά μπορεί να ασχοληθούν πέντε λεπτά μ’ εμάς, καθώς δεν είναι το δικό μας παιδί το μόνο με αναγνωρίσιμο μπαμπά και μαμά, μετά όμως επιστρέφουν στα δικά τους πράγματα».

Δείτε τη σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και εσείς και θα λιώσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved