Τζόκερ: Θα τρελαθείτε μόλις μάθετε πόσα κιλά έχασε για τον ρόλο (photos)
Hollywood

Τζόκερ: Θα τρελαθείτε μόλις μάθετε πόσα κιλά έχασε για τον ρόλο (photos)

Ο «Joker» σπάει τα ταμεία και όλα δείχνουν πως μετά από τρεις υποψηφιότητες ο Χοακίν Φίνιξ θα καταφέρει να κερδίσει το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου, με την υπέροχη ερμηνεία του στην ομώνυμη ταινία.

Μάλιστα, ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός για να υποδυθεί το ρόλο απαιτήθηκε να χάσει 25 κιλά! «Όπως αποδείχθηκε, η τεράστια απώλεια κιλών επηρεάζει την ψυχολογία σου και πραγματικά αρχίζεις να τρελαίνεσαι όταν χάνεις τόσα κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις φτάσεις στο επιθυμητό βάρος, όλα αλλάζουν. Μεταξύ των δυσκολιών που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και να σε πιάνει τρέλα απλά για 100 γραμμάρια. Πραγματικά, αναπτύσσεις μια διαταραχή», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Χοακίν Φίνιξ κατάφερε όχι απλά να πείσει ως «Joker» αλλά να ταυτιστεί τόσο έντονα που να μοιάζει με πραγματικό χαρακτήρα και όχι με φανταστικό, ενώ έκανε πολλούς να αναρωτιούνται για το αν όντως πάσχει και εκείνος από κάποια ψυχική ασθένεια μιας και ο τρόπος που μπήκε στο ρόλο ήταν συναρπαστικά εντυπωσιακός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved