Ποια σταρ κάλεσε την αστυνομία μετά από απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε;
Hollywood

Ποια σταρ κάλεσε την αστυνομία μετά από απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε;

Νύχτα τρόμου πέρασε χθες διάσημη τραγουδίστρια, ύστερα από απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε στο twitter της από άγνωστο. Τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που κάλεσε την αστυνομία. Ποια είναι;

Ο λόγος για την Kylie Minogue η οποία αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία μετά από την 'επίθεση' που η ίδια αποκάλυψε πως δέχτηκε μέσω απειλητικών μηνυμάτων στο twitter της από τον άγνωστο θαυμαστή ή θαυμάστριά της.

Η μικροσκοπική 43χρονη σταρ μάλιστα, έγραψε στη σελίδα της στο twitter για την κίνησή της να πάρει μέτρα, προειδοποιώντας ουσιαστικά τον άνθρωπο που της έστειλε τα απειλητικά μηνύματα. Φυσικά, οι υπόλοιποι θαυμαστές της έσπευσαν να την εμψυχώσουν και να την ηρεμήσουν, αντιλαμβανόμενοι τον τρόμο που ένιωσε μετά τα απειλητικά μηνύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αυστραλιανή ντίβα πέφτει θύμα κάποιου θαυμαστή της. Το 2010, ένας θαυμαστής πολλών καλλιτεχνών ονόματι Mark Taylor συνελήφθη γιατί επικοινωνούσε με άσεμνο τρόπο με διάφορους σταρ, συμπεριλαμβανομένης και της Kylie Minogue. Την ίδια χρονιά επίσης, αυστραλιανή εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες ενός άντρα που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε στην ομάδα ασφαλείας της σταρ ο οποίος μετά από καταγγελίες, συνελήφθη επειδή συχνά εμφανιζόταν στο σπίτι των γονιών της Kylie Minogue στη Μελβούρνη, κρατώντας λουλούδια και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved