John Travolta: Είχε έξι χρόνια σχέση με τον πιλότο του!
Hollywood

John Travolta: Είχε έξι χρόνια σχέση με τον πιλότο του!

Οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή του John Travolta, δεν σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Βάση των νέων στοιχείων ο ηθοποιός φαίνεται να είχε κρυφό δεσμό επί έξι χρόνια με τον πιλότο του Doug Gotterba. Σύμφωνα με την εφημερίδα National Enquirer οι δυο τους είχαν δεσμό τη δεκαετία του '80 και πριν ο John Travolta παντρευτεί την Kelly Preston το 1991.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας επικαλείται τις μαρτυρίες του πρώην φίλου του πιλότου καθώς και της πρώην γραμματέως του ηθοποιού, οι οποίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να «δώσου» λεπτομέρειες για την κρυφή αυτή σχέση.

«Φυσικά και γνώριζα ότι ο Travolta είναι gay. Δεν με ενόχλησε ποτέ», δηλώνει η Joan Edwards, τονίζοντας ότι ο Gotterba προσελήφθη από τον ηθοποιό το 1981.

Πιπεράτες λεπτομέρειες όμως για την εξάχρονη σχέση του Travolta με τον πιλότο του αποκάλυψε και ο πρώην σύντροφος του Doug Gotterba.

«Ο Doug μου είπε στην αρχή της σχέσης μας ότι είχε σχέση με τον Travolta τη δεκαετία του '80. Μου είπε ότι πήγαιναν μαζί σε sex shops και διάφορες άλλες λεπτομέρειες. Όμως ύστερα από έξι χρόνια όμως κουράστηκε από τη σχέση αυτή. Μου έλεγε ότι δεν του άρεσε να κοιμάται με τον Travolta γιατί ήταν πολύ τριχωτός και δεν μύριζε όμορφα», δήλωσε.

Όπως υποστηρίζουν στη National Enquirer, ο Travolta έκανε ότι μπορούσε για να κρύψει το... αμαρτωλό του πάθος και για το λόγο αυτό χρησιμοποίησε μέχρι και την Brooke Shields με την οποία είχε σχέση όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved