Ο «Τζέιμς Μποντ» και συνεργείο της RAI3 στην Κεφαλονιά
Hollywood

Ο «Τζέιμς Μποντ» και συνεργείο της RAI3 στην Κεφαλονιά

Ένας θρύλος του κινηματογράφου, ο Άγγλος ηθοποιός Ρότζερ Μουρ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες για διακοπές στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Κεφαλονιά.

Ο 84χρονος σταρ που υποδύθηκε τον πράκτορα Τζέιμς Μποντ σε τουλάχιστον 7 ταινίες την περίοδο από το 1973 έως το 1985, είναι λάτρης της Ελλάδας και όπως έγραψε το «Kefalonia News», φέτος επέλεξε το νησί των Επτανήσων για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται στην περιοχή της Σάμης και εθεάθη στην λίμνη Άκολη που είναι λίγο πιο πάνω από το χωριό του Αίνου το γραφικό Πυργί. Η τεχνητή λίμνη της Άκολης στην Κεφαλονιά θεωρείται από τις περιοχές με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Επίσης, ο Ρότζερ Μουρ που πρωτοέγινε διάσημος χάρη στο ρόλο του Σάιμον Τέμπλαρ στον «Άγιο-The Saint» διάλεξε να έρθει στην Κεφαλονιά διότι σύμφωνα με πληροφορίες, του παρέχει το αγαθό της πολυπόθητης ησυχίας και ηρεμίας χωρίς ενοχλήσεις από δημοσιογράφους και μακριά από τη δημοσιότητα.

Στο μεταξύ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στην όμορφη Κεφαλονιά αναμένονται το τριήμερο 18-20 Ιουνίου δημοσιογράφοι και τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι της Ιταλίας RAI 3 για να τραβήξουν πλάνα για ένα ντοκιμαντέρ μεγάλης ακροαματικότητας στην Ιταλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved