Η κατάρα του έρωτα που κυνηγά τον Mick Jagger – Οι απόπειρες αυτοκτονίας δύο άλλων συντρόφων του
Hollywood

Η κατάρα του έρωτα που κυνηγά τον Mick Jagger – Οι απόπειρες αυτοκτονίας δύο άλλων συντρόφων του

Ο πόνος του Mick Jagger για τον χαμό της συντρόφου του L'Wren Scott η οποία βρέθηκε στις 17 Μαρτίου κρεμασμένη στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Μανχάταν είναι ακόμα πολύ νωπός και ο ίδιος θρηνεί τον χαμό της.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που σταρ της ροκ μουσικής σκηνής παγκοσμίως έρχεται αντιμέτωπος με μία απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αποκαλύπτουν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, η πρώτη φορά που του συνέβη ήταν όταν ήταν 19 χρονών και μόλις είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός. Τότε, ο Mick ήταν ζευγάρι με την αδελφή του supermodel Jean Shrimpton, την Chrissie. Ήταν πολύ ερωτευμένοι μόνο που με την άνοδό του στην κορυφή, άρχισε να απολαμβάνει τον ρόλο του
Μάλιστα λένε ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της – έως ότου το όνειρο του rock star άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Γυναίκες, ξενύχτια, πάρτι και από εκεί όπου σκεφτόντουσαν τον γάμο, το 1966 ο Jagger την εγκαταλείπει για τα μάτια και το σώμα της Marianne Faithfull.
Η Chrissie, μέσα στη θλίψη της παίρνει μια χούφτα υπνωτικά χάπια, καταρρέει, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο διαμέρισμα ο Mick, τη βρίσκει και η νεαρή σώζεται. Μάλιστα για να μην γίνει σκάνδαλο στον τύπο, η Chrissie έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με ψεύτικο όνομα και μέχρι να αναρρώσει ήταν σε ιδιωτική κλινική – όλα πληρωμένα από τον μάνατζερ του Jagger.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved