Hollywood

H Lady Gaga μιλά για τον βιασμό της και συγκλονίζει

Gossip-tv Team

Θύμα βιασμού έπεσε η Lady Gaga και με τις αποκαλύψεις της συγκλονίζει. 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε ένα πάνελ συζήτησης με τίτλο TimesTalks για να προωθήσει μαζί με την Diane Warren, την Amy Ziering και τον Kirby Dick το ντοκιμαντέρ The Hunting Ground, το οποίο μάλιστα έγραψε κατά ένα μέρος και για το οποίο τραγούδησε το κομμάτι «Til It Happens to You». Εκεί είπε: «Νόμιζα ότι εγώ το είχα προκαλέσει αυτό στον εαυτό μου εξαιτίας του τρόπου που ντύνομαι και επειδή είμαι προκλητική σαν άνθρωπος. Ότι ήταν δικό μου λάθος. Δεν ήξερα ούτε καν πώς να το σκεφτώ. Δεν ήξερα πώς να το αποδεχτώ. Δεν ήξερα πώς να σταματήσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ή να σκέφτομαι ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο.

Έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της και το τραγικό αυτό περιστατικό για το οποίο δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για επτά χρόνια την άλλαξε εντελώς και την άφησε να αναζητά ψυχική και σωματική ανάρρωση.

«Άλλαξε το σώμα μου. Άλλαξε τις σκέψεις μου. Όταν περνάς ένα τέτοιο τραύμα, δεν έχει απλά άμεσες φυσικές προεκτάσεις. Όταν αναβιώνει μέσα στα επόμενα χρόνια προκαλεί σωματική δυσφορία. Έτσι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν όχι μόνο από πνευματικό και συναισθηματικό πόνο αλλά και σωματικό πόνο εξαιτίας της κακοποίησης, του βιασμού και επειδή είναι τραυματισμένοι με κάποιο τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved