Hollywood

Πυκνώνουν οι καταγγελίες εις βάρος πασίγνωστου ηθοποιού! Οι ερωτικές σκηνές και οι εκβιασμοί!

Gossip-tv Team

H μία μετά την άλλη βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας οι καταγγελίες εις βάρος πασίγνωστου γοητευτικού ηθοποιού, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Γουάινσταϊν που έπληξε το Χόλιγουντ. 

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός James Franco για τον οποίο δυο πρώην σπουδάστριες υποκριτικής υποστηρίζουν πως είχε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.
Πιο συγκεκριμένα, η Σάρα Τίδερ Κάπλαν κατήγγειλε πως στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας τον Μάιο του 2015, ένας παραγωγός προσέγγισε εκείνη και τις υπόλοιπες γυναίκες που έπαιζαν αντίστοιχους ρόλους και τις ρώτησε εάν ήθελαν να συμμετέχουν σε σκηνή οργίου, όπου θα ήταν εντελώς γυμνές. Σύμφωνα με το σενάριο της σκηνής αυτής, ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυόταν πως τους έκανε στοματικό σεξ. Η ίδια γυναίκα πρόσθεσε δε πως ο Franco χωρίς δικαιολογία, τα πλαστικά προστατευτικά από τα αιδοία τους και συνέχισε να γυρίζει την σκηνή χωρίς καμία προστασία. Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν πως οι γυναίκες ηθοποιοί ρωτήθηκαν εάν θα συμμετείχαν σε ακόμα μία έξτρα σκηνή, όπου έπρεπε να χορεύουν γυμνόστηθες και φορώντας μάσκες ζώων, γύρω από τον James Franco. Μία από τις κοπέλες αρνήθηκε και την απέλυσαν την επόμενη ημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved