Η Μέλανι Γκρίφιθ παρακαλούσε τον Μπάλντουιν να κάνει σχέση μαζί της κι εκείνος την… έφτυνε!
Hollywood

Η Μέλανι Γκρίφιθ παρακαλούσε τον Μπάλντουιν να κάνει σχέση μαζί της κι εκείνος την… έφτυνε!

Απελπισμένες προσπάθειες να… αποπλανήσει τον Άλεκ Μπάλντουιν έκανε η Μέλανι Γκρίφιθ, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Μέλανι Γκρίφιθ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Εργαζόμενο Κορίτσι», 1988 ήθελε απεγνωσμένα να ρίξει στο κρεβάτι τον συνάδελφο της, αλλά εκείνος την απέρριπτε.

Η 61χρονη ηθοποιός, η οποία ήταν υποψήφια για όσκαρ για τον ρόλο της ως γραμματέας στη συγκεκριμένη ταινία, ανέφερε σε δηλώσεις της στο «The Hollywood Reporter»: «Ο Άλεκ είναι όμορφος και γοητευτικός και ήμουν ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν με ήθελε. Εγώ του έλεγα: Έλα τώρα, γιατί δεν με ερωτεύεσαι” αλλά ο Άλεκ έλεγε: ‘’Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό με ανθρώπους που συνεργάζομαι”. Είναι αξιαγάπητος».

Η Μέλανι κατέληξε τελικά να βγαίνει με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Axiom, Λίαμ Ντάλτον αφού τους σύστησε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μάικ Νικόλς. «Ο Μάικ ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι υπήρχε ένας επενδυτικός τραπεζίτης, ένας νεαρός με το όνομα Λίαμ Ντάλτον, με τον οποίο ήθελε να συνεργαστώ, για να μάθω σχετικά με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές για τον ρόλο μου κι εγώ σκέφτηκα: “Α ωραία, πρέπει να δουλέψω με κάποιον από την Γουόλ Στριτ”·

Και τότε αυτός ο τύπος μπήκε μέσα και ήταν τόσο όμορφος, τόσο σέξι. Κι εγώ σκεφτόμουν: “Πες μου για συγχωνεύσεις και εξαγορές, πες μου ότι θέλεις”. Είχαμε έναν απίστευτο ρομαντισμό. Kάναμε σχέση για αρκετό καιρό. Είμαστε ακόμη φίλοι. Μένει στην Νέα Υόρκη, είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved