Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον Brad Pitt!
Hollywood

Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον Brad Pitt!

Τα πιο λαμπερά αστέρια της ροκ μουσικής αποτίμησαν ύστατο φόρο τιμής στον θρυλικό μουσικό και ερμηνευτή Κρις Κορνέλ. 

Το Ι am the highway: A tribute to Chris Cornell διεξήχθη στο Forum του Los Angeles και ήταν πραγματικά μία βραδιά που έμεινε στην ιστορία! Το κατάμεστο στάδιο του κορυφαίου καλλιτεχνικού γεγονότος που διοργάνωσε η Ελληνίδα σύζυγος του Κρις Κορνέλ, Βίκυ Καραγιάννη είχε παρουσιαστή τον δημοφιλή Τζίμι Κίμελ.

Ο Κίμελ υποδέχθηκε επί σκηνής μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ξεκινώντας από την Ρίτα Ουίλσον σύζυγο του Τομ Χανκς που ερμήνευσε το τελευταίο θρυλικό κομμάτι του Κρις, Promise από την ομώνυμη ταινία.

Ο Ανταμ Λεβίν των Maroon 5 & η Μάιλι Σάιρους προκάλεσαν παροξυσμό στο κοινό ενώ η πολυτάλαντη ηθοποιός Τζουλιέτ Λίουις ερμήνευσε επίσης αξεπέραστες επιτυχίες του Κορνέλ. Στην βραδιά έλαβαν μέρος μέλη από τα θρυλικά συγκροτήματα του Κρις, Soundgarden, Audioslave, Temple of the Dog, όπως και οι Μetallica, o Ryan Adams & oι Foo Fighters.

Η Βίκυ Καραγιάννη Κορνέλ αποθεώθηκε από το κοινό όταν μίλησε για το φιλανθρωπικό έργο του συζύγου της και την αγάπη του για τη ροκ μουσική ενώ ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ερμηνεία επί σκηνής της 13χρονης κόρης του Κρις, Τόνι Κορνέλ η οποία αναμφίβολα κληρονόμησε το μουσικό ταλέντο του πατέρα της.

Ο μικρός γιος του ζευγαριού, Κρίστοφερ ανέβηκε επίσης στην σκηνή για να προσκαλέσει τους Soundgarden έχοντας στο πλευρό του τον Μπραντ Πιτ και τη γιαγιά του, Τόνι Καραγιάννη.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι φίλοι του Κρις Κορνέλ όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζος Μπρόλιν, ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Tομ Χανκς, o σκηνοθέτης Πίτερ Μπεργκ αλλά και άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες του Χόλιγουντ όπως η Κόρτνει Κοξ, ο Ράιαν Φίλιπ, ο Τζέσι Μετκαλφ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, o σκηνοθέτης Christopher McQuarrie των Επικίνδυνων Αποστολών και πολλοί άλλοι.

Εκεί είδαμε και μια όμορφη συνάντηση του δικού μας Γιώργου Σατσίδη με τον Brad Pitt!

Δείτε τους παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved