Brad Pitt: Eτοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Chris Cornell
Hollywood

Brad Pitt: Eτοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Chris Cornell

Ο Brad Pitt ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για να τιμήσει τον τραγουδιστή των Soundgarden, Chris Cornell.

Πριν μερικές εβδομάδες τίμησε τη μνήμη του φίλου του, με μια μεγάλη συναυλία στο Λος Άντζελες, που είχε τίτλο «I Am The Highway». Ο 55χρονος ηθοποιός είναι σε προετοιμασίες για το ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στη ζωή του τραγουδιστή, σε συμπαραγωγή με τη χήρα του rock star, Βίκυ Καραγιάννη.

Σκηοθέτης θα είναι ο Πίτερ Μπεργκ, δημιουργός των ταινιών «Hancock», «Mille 22» και «Battleship».

Ο Brad Pitt δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του, με αυτόν τον τρόπο, και το γεγονός ότι για εκείνον η φιλία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα Soundgarden:

Οι Soundgarden ήταν αμερικάνικο ροκ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στο Σιάτλ το 1984, από τον τραγουδιστή Κρις Κορνέλ, τον κιθαρίστα Κιμ Τάγιλ και τον μπασίστα Χίρο Γιαμαμότο.

Αποτέλεσαν ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του μουσικού κινήματος του grunge, όντας το πρώτο συγκρότημα του είδους που υπέγραψε σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, την A&M Records, το 1988.

Η μεγαλύτερη τους επιτυχία ήλθε με τον δίσκο Superunknown το 1994, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του Billboard στις Ηνωμένες Πολιτείες και περιείχε τα σινγκλ "Black Hole Sun" και "Spoonman", τα οποία κέρδισαν βραβείο Γκράμι.

Το 1997, οι Soundgarden διαλύθηκαν, για να επανενωθούν τελικά το 2010, κυκλοφορώντας το άλμπουμ "King Animal" δύο χρόνια αργότερα.

Στις 17 Μαΐου 2017 ο τραγουδιστής Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σημαίνοντας έτσι πιθανή διάλυση του συγκροτήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved