Όσκαρ 2019: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Oscars (photos)
Hollywood

Όσκαρ 2019: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Oscars (photos)

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η 91η Απονομή των Βραβείων Oscars στο Dolby Theater και οι πρώτες αφίξεις ξεκίνησαν. 

Στα φετινά Όσκαρ 2019, τα πρώτα χωρίς παρουσιαστή -ναι, είναι γεγονός- οι πρώτοι που συνήθως πατάνε το κόκκινο χαλί είναι οι παρουσιαστές των αμερικανικών δικτύων που μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τόσο τις αφίξεις των stars και αναλύουν τι φοράνε και τι λένε τα προγνωστικά για τους υποψηφίους για κάθε κατηγορία.

Έτσι σχεδόν κάθε χρόνο μια από τις πρώτες που βλέπουμε να περνάνε μπροστά από τις κάμερες και τους φωτογράφους είναι η δική μας Maria Menounos που φέτος για άλλη μια φορά έλαμπε σε μια ανοιξιάτικη κίτρινη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη επιλέγοντας για κοσμήματα μοναδικά κομμάτια Chopard. Λίγο πριν από εκείνη έφτασαν οι δύο παρουσιαστές Ryan Seacrest - με δική του δημιουργία- και Guiliana Rancic με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Kelly Ng και παπούτσια Jimmy Choo.

Με μια εντυπωσιακή δημιουργία Diego Montoya περπάτησε η εκρηκτική Shangela που συμπρωταγωνιστεί με την Lady Gaga στο "A Star is born". Από τις πρώτες υποψήφιες που είδαμε στο red Carpet, η Yalitza Aparicio, (Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου) και η Marina de Tavira (Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου) με εντυπωσιακή κατακόκκινη δημιουργία J. Mendel.

Με δημιουργία του Zac Posen στο κόκκινο χαλί το μοντέλο Ashley Graham, η οποία έχει αναλάβει και την παρουσίαση του Pre- Show. Με ντύσιμο χρωματικά ασορτί με τη σύζυγό του Giada, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ο William Dafoe, δηλώνοντας λάτρης της Ελλάδας την οποία έχει επισκεφθεί και ως εργαζόμενος (όταν συνεργάστηκε με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο) και ως τουρίστας και όπως δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη, δεν βλέπει την ώρα να ξαναεπισκεφθεί.

Ενώ η υποψήφια για Οσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου, Regina King φόρεσε μια κατάλευκη τουαλέτα Oscar de la Renta. Bασιλική εμφάνιση για την υποψήφια για 7η φορά (δεν το έχει πάρει ποτέ ως τώρα) Glenn Close με ολόχρυση τουαλέτα με κάπα! Η διάσημη ηθοποιός στα 71 της δεν έκρυψε ακόμα και στις συνεντεύξεις της οτι ναι, αξίζει πια να το πάρει το αγαλματίδιο.

Εξίσου "άτυχη" και η Amy Adams που μετράει την 6η της υποψηφιότητα και καμία νίκη ως τώρα, η οποία επέλεξε φόρεμα σε λευκούς και ασημί τόνους. Από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν όσο καμιά αυτή της Charlize Theron που ήρθε αγνώριστη με σκοπύρο πια μαλλί με εντυπωσιακή τουαλέτα Dior. Εξίσου εντυπωσιακή και η Helen Mirren με custom δημιουργία Schaparelli Haute Couture, αλλά και η κούκλα Brie Larson.

Από τις τελευταίες που πέρασαν από το red carpet των Όσκαρ, η star Lady Gaga με μια συγκλονιστική τουαλέτα Alexander MacQueen και κοσμήματα υπερπαραγωγή! Με ένα πολύ ιδιαίτερο κατακόκκινο φόρεμα Givenchy εμφανίστηκε η Rachel Weisz ενώ talk of the town ο Bradley Cooper που ήρθε στο κόκκινο χαλί έχοντας φυσικά αγκαλιά την Irina Shayk αλλά και τη μαμά του!

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την απαστράπτουσα Jennifer Lopez που ήρθε με μια ασημένια εντυπωσιακή τουαλέτα Tom Ford.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved