Ανανεωμένος ο Ben Affleck στους δρόμους του Los Angeles
Hollywood

Ανανεωμένος ο Ben Affleck στους δρόμους του Los Angeles

Ben Affleck με καφέ στο χέρι έκανε ανέμελος τη βόλτα του.

Εντυπωσιακά αδυνατισμένος ή, για την ακρίβεια, ξεπρησμένος εμφανίστηκε ο Μπεν Αφλεκ τη Δευτέρα. Ο 46χρονος, σε μια βόλτα του στους δρόμους του Λος Αντζελες, ντυμένος με φόρμα και κρατώντας καφέ στο χέρι, θύμιζε τον παλιό καλό εαυτό του πριν από το τελευταίο κύλισμα του στον βούρκο του αλκοόλ, από τον οποίο τον έβγαλε και πάλι σέρνοντας η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ομαλοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα για τον ηθοποιό, αφού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου ΕΤ έχει γυρίσει και πάλι στην αγκαλιά της πρώην του, της παραγωγού Λίντσεϊ Σόκους. «Περνούν και πάλι καιρό μαζί. Εχουν επανασυνδεθεί πάνω από έναν μήνα» λέει πηγή που δεν κατονομάζεται.

Ο ηθοποιός του «Batman» δείχνει να αξιοποίησε στο έπακρο την τελευταία εισαγωγή του σε κλινική αποτοξίνωσης την περααμένη χρονιά.
Επειτα από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και έδειχναν τον Αφλεκ να παραλαμβάνει τελάρα με μπίρες στο σπίτι του, η πρώην σύζυγος του έσπευσε στο Λος Αντζελες, έχοντας μαζί της δικηγόρο και μια... Βίβλο, και τον θερμοπαρακάλεσε να μπει στο αυτοκίνητο της, με το οποίο τελικά τον μετέφερε στην κλινική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved