Σκάνδαλο! Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να αρραβωνιαστούν και οι Lopez-Rodriguez περνούν κρίση!
Hollywood

Σκάνδαλο! Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να αρραβωνιαστούν και οι Lopez-Rodriguez περνούν κρίση!

Λίγο πριν τον γάμο τους, η Jennifer Lopez και o Alex Rodriguez περνούν μια έντονη δοκιμασία, αφού φήμες θέλουν τον γοητευτικό Alex να απατά την λαμπερή σταρ.

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει τον επικείμενο τέταρτο γάμο της η Τζένιφερ Λόπεζ και τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν στη σχέση της με το άλλοτε αστέρι τον μπειζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ. Πρώην συνάδελφος του μέλλοντος συζύγου της υποστήριξε ότι ο Ροντρίγκεζ την απατά με την πρώην σύζυγό του.

Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να υποβληθεί σε τεστ αλήθειας για να αποδείξει ισχυρισμό του. Ο Χοσέ Κανσέκο ανάρτησε σειρά από tweets, στα οποία κατηγορούσε τον Ροντρίγκεζ ότι απατούσε τη Λόπεζ με την πρώην σύζυγο του Τζέσικα Κανσέκο, από την οποία χώρισε το 1999.

«Καημένο κορίτσι, δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι» έγραψε, προσθετόντας ότι η Λόπεζ «δεν ξέρει ότι (ο Ροντρίγκεζ) την απατά με την πρώην σύζυγο μου Τζέσικα». Υποστήριξε δε ότι ήταν «παρών» σε τηλεφώνημα του Ροντρίγχεζ στην Τζέσικα.

Όλα άρχισαν το προηγούμενο Σάββατο, όταν η Λόπεζ και ο Ροντρίγκεζ ανάρτησαν την ίδια φωτογραφία από τα χέρια τους, στην οποία ξεχώριζε ένα τεράστιο μονόπετρο, αξίας πάνω από 4.000.000 ευρώ, στο δάχτυλο της ποπ σταρ.

«Είπε το "ναι"» σχολίασε ο 43χρονος πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Γιάνκις, ενώ η 49χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με καρδούλες. Εκπρόσωπος της Λόπεζ επιβεβαίωσε τον αρραβώνα αποκαλύπτοντας ότι ο Ροντρίγκεζ της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Σύμφωνά με το Ε!, το εδώ και δύο χρόνια ζευγάρι έχει κάνει ρομαντική απόδραση στο Μπέικερς Μπει στις Μπαχάμες, από όπου δημοσίευσαν σέξι φωτογραφίες τους στο instagram.

Πρόκειται για την έκτη πρόταση γάμου που δέχεται στη ζωή της η Λόπεζ. Εκτός από τους Μαρκ Αντονι, Ογιάνι Νόα και Κρις Τζαντ, τους οποίους τελικά παντρεύτηκε, πρόταση της έκανε και ο Μπεν Αφλεκ, καθώς κα ιένας αγνώστων στοιχείων άνδρας.

Σε συνέντευξη της στο αμερικανικό «People» η Λόπεζ είχε υποστηρίξει ότι ήθελε να παντρευτεί ξανά, όμως πρώτα έπρεπε «να είναι, σίγουρη» γι' αυτόν που θα παντρευτεί. Τώρα το πόσο σίγουρη είναι για την επιλογή της μετά τη «βόμβα» του Κανσέκο, ο χρόνος θα το δείξει!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved