Όλη η αλήθεια για το «κέρατο» στην JLO από τον αρραβωνιαστικό της
Hollywood

Όλη η αλήθεια για το «κέρατο» στην JLO από τον αρραβωνιαστικό της

Ο ισχυρισμός που κη­λίδωσε τον παραμυ­θένιο μιντιακό σκη­νικό αρραβώνα που έστησαν η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez φαίνεται ότι καταρρίπτεται από την «πέτρα του σκανδάλου».

Η Τζέσικα Κανσέκο, η πρώην σύζυ­γος του Χοσέ Κανσέκο, η οποία σύμφωνα με τον δεύτερο διατηρεί σεξουαλική σχέση με τον Ροντρίγκεζ εδώ και χρόνια, έσπασε τη σιωπή της μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δι­κτύωσης.

Η 46χρονη, πρώην κουνε­λάκι του «Playboy», έκανε λό­γο για «ψεύτικες κατηγορίες»

«Γγωρίζω τον Αλεξ για πολλά χρόνια, αλλά δεν τον έχω δει εδώ και πέντε. Και σίγουρα δεν πλάγιασα μαζί του. Εχω φιλικές σχέσεις τόσο μ' αυτόν όσο και με την Τζένιφερ. Οσο για τον Χοσέ, μπορεί να συνεχίσει να παίζει με τους εξωγήινους φί­λους του» έγραψε χαρακτηρι­στικά η Τζέσικα υπονοώντας ότι ο 54χρονος πρώην σύζυ­γος της έχει ροπή στη φαντασιοπληξία.

Ο Χοσέ προκάλεσε αίσθη­ση την Κυριακή αφού ισχυρίοτηκε ότι ο Ροντρίγκεζ απάτη­σε την εκρηκτική Λόπεζ με την Τζέσικα, από την οποία ο ίδιος έχει πάρει διαζύγιο το 1999. Τους ισχυρισμούς του τους έκανε μέσω twitter, ενώ παρα­κολουθούσε ένα ριάλπι χορού του ΝΒC, στο οποίο η τραγου­δίστρια είναι μέλος της κρατι­κής επιτροπής. «Παρακολουθώντας την Τζένιφερ Λόπεζ να στέλνει μηνύ­ματα στον Αλεξ Ροντρίγκεζ καταλαβαίνω ότι δεν ξέρει πως την απα­τά με την πρώην γυναίκα μου, την Τζέσικα.

Η κακομοίρα δεν έχει ιδέα ποιος είναι στην πραγματικότητα» έγραψε μεταξύ άλλων ο Χοσέ. Η μινηακή απάντηση του ζευγαριού ήταν έμμεση, αφού η Λόπεζ ανέβασε τις καλοσκηνοθετημένες φωτογρα­φίες της δήθεν αυθόρμητης πρότασης γάμου που της έκα­νε ο Ροντρίγκεζ στις Μπαχά­μες. Βέβαια, σε αυτές ο αθλη­τής δεν φαινόταν να έχει μαυρι­σμένο μάτι, με το οποίο τελικά επέστρεψε από τις Μπαχάμες, όπως αποδεικνύουν παπαρατσικές φωτογραφίες.

Οπως σχολίασαν πολλοί, μοιάζει να έχει προκληθεί με χτύπημα από δακτυλίδι πολλών καρατί­ων, υπονοώντας προφανώς το δακτυλίδι του αρραβώνα αξίας 5.000.000 δολαρίων!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved